Hlavní obsah

Zábavné odpoledne s Mikulášem potěší děti ve Zlatém jablku už v neděli

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou za dveřmi a jejich předzvěstí je i příchod Mikuláše s jeho družinou, se kterou se děti mohou setkat ve zlínském Zlatém jablku již tuto neděli. V sále č. 1 multikina Golden Apple Cinema uvidí malí i velcí diváci ve 14:00 hodin předvánoční show s názvem Mikulášování.

Foto: Golden Apple Cinema
Článek

Hlavními postavami zábavného odpoledne plného scének a písniček v moderním pojetí budou tentokrát Mikuláš, Anděl a Čert, kteří společně s dalšími účinkujícími připravili pro děti a jejich rodiče na neděli 23. listopadu velkou výpravnou show s bohatými kostýmy. Celý program je vedený s humorem a nadsázkou, aby se pobavili nejen nejmenší diváci, ale i jejich doprovod. 

Výlety do světa pohádek a pohádkových postav dostávají z pohledu Mikuláše a jeho přátel zcela jiný podtext a vedou k řadě komických situací, které jsou často až absurdní díky hašteřivému Čertovi a smířlivému Andělovi.

Mikulášování je určeno pro děti od 4 let a proběhne ve 14.00 hodin v sále č. 1 multikina. Stejně jako u ostatních představení pro děti, která v letošním roce připravilo Zlaté jablko ve spolupráci s Golden Apple Cinema, čekají na všechny návštěvníky drobné dárky. Vstupenky si mohou zájemci rezervovat v pokladně multikina a vyzvednout nejpozději 30 minut před představením. Jednotné vstupné je 40 Kč.

Posledním letošním příběhem z cyklu pohádkových nedělí pro děti bude 14. prosince divadelní představení Andělé ze zapomenuté skříňky. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám