Hlavní obsah

Za krásami Beskyd na kole a s průvodcem

Novinky, Monika Konvičná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzdálenost a obtížnost túry si zvolíte podle vašich požadavků s průvodcem. Předem vám trasu ukáže a seznámí s ní, naplánujete si ji podle vašich představ.

Foto: DM TO Beskydy-Valašsko
Článek

V Beskydech na zájemce čeká hustá síť značených cyklostezek, ze kterých si vybere každý, ať už jste rekreační cyklista, rodina s dětmi nebo adrenalinový nadšenec. Velmi žádaným produktem jsou projížďky na kolech s průvodcem.

Kola či elektrokola zapůjčíte přímo v ubytovacích kapacitách nebo určených resortech. Projížďky s průvodcem jsou koncipovány pro začátečníky, pokročilé či experty. Připraveny jsou pro vyjížďky rodin s dětmi.

Typ, vzdálenost a obtížnost túry si lze nastavit podle svých požadavků předem s průvodcem. A co dělat, když dojde po cestě „šťáva“ v baterce? Baterii si můžete dobít v některé z nabíjecích stanic, nebo si v půjčovně zapůjčit náhradní baterii.

Možnost dobít baterku máte nyní již na deseti nabíjecích stanicích v Beskydech. V průběhu každé túry je přestávka na občerstvení, oběd, jezdí se vždy po silnicích, na značených cyklostezkách, trailech a stezkách pro turisty.

Cílem není závod na kole, ale netradiční poznání Beskyd tak, jak je možná neznáte. Během túry jsou často pořizována zajímavá a akční fota památku. Nabízí se i možnost výjezdů s cyklopřívěsem. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám