Hlavní obsah

Za korunu na den do Techmanie v roce 2016

Novinky, Alena Lochmannová

Plzeňské science center Techmania přichází s novinkou: permanentkami, díky nimž budou lidé moci v roce 2016 chodit do Techmanie za pouhou korunu.

Foto: Techmania Science Center

V roce 2014 navštívilo Techmania Science Center více než dvě stě tisíc lidí a letošní návštěvnost se k této hranici opět přibližuje.

Článek

Dětská permanentka vyjde na 360 korun, dospělí zaplatí 660 Kč. Cena rodinné permanentky bude 1680 Kč. Rodinou se v tomto případě rozumí skupina čtyř osob, z nichž je alespoň jedna mladší patnácti let.

„Počet vstupů nebude nijak omezen, takže u nás děti i dospělí mohou strávit pár hodin třeba každý den. V takovém případě by například dítě jedna návštěva vyšla na pouhou korunu,” říká ředitel Techmanie Vlastimil Volák.

Volný vstup se bude vztahovat pouze na expozice. Držitel permanentky ale zároveň získá slevu 30 Kč pro jednotlivce nebo 90 Kč pro rodinu na programy v laboratořích, dílnách a 3D Planetáriu. „Kromě toho se dočká i dalších příležitostných výhod, jako budou akce typu parkování zdarma, předpremiéry filmů a podobně,” dodává šéf marketingu Jan Štěpán.      

V roce 2014 navštívilo Techmania Science Center více než dvě stě tisíc lidí a letošní návštěvnost se k této hranici opět přibližuje. Průměrně zde návštěvníci stráví čtyři hodiny, ale výjimkou nejsou ani návštěvy celodenní.

„Chceme lidem umožnit, aby si skutečně užili všechny naše exponáty, objevovali, experimentovali, hráli si s vědou a aby se kvůli tomu vraceli. Navíc nabídku expozic během roku obměňujeme,” říká Vlastimil Volák, podle nějž může permanentka do Techmanie být i specifickou volnočasovou aktivitou pro děti.

„Je-li dítě zvídavé, určitě se vyplatí mu naši permanentku pořídit a nechat ho, ať k nám chodí, kdykoli bude chtít. Za 360 korun mu rodiče darují báječný rok se spoustou zážitků, které se odrazí i v jeho vědomostech a prospěchu,” zdůraznil ředitel Techmania Science Center.

Reklama

Výběr článků

Načítám