Hlavní obsah

Za kejklíři do Moravské Třebové

Novinky, Jindřich Kos

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako každý rok, je poslední prázdninový víkend v Moravské Třebové vyhrazen pro festival Kejkle a kratochvíle. V sobotu 27. srpna od 13 hodin startují na nádvoří zámku v Moravské Třebové historické slavnosti.

Foto: Jindřich Kos

Kejkle a kratochvíle na zámku v Moravské Třebové

Článek

Bohatý program, kde si přijdou na své nejmenší i dospělí, zaručuje dobrou zábavu. Šermířské skupiny, pohádky pro nejmenší, sokolnická představení dravců a historická hudba se budou střídat na nádvoří celé odpoledne a večer. Po setmění program vyvrcholí souhrnným představení za svitu ohňů.

Pro děti jsou přichystány různé dovednostní hry z časů středověkých rytířů, jako střelba z kuše a další. Nebude chybět ani skákací hrad, stánky s řemeslnickými výrobky a občerstvením.

Návštěvníci také mohou od 13 do 19 hodin využít volný vstup do expozic „Jak se žilo na venkově“ a „Barevná planeta“. Ostatní zámecké trasy jsou přístupné do 17 hodin podle normálního ceníku.

Více informací najdete na www.zamekmoravskatrebova.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám