Hlavní obsah

Z ukradeného auta, s nímž havaroval, odnesl majiteli rozečtenou knížku

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zřejmě vášnivý čtenář je zatím neznámý pachatel, který ukradl z garáže Škodu Fabii, s níž posléze havaroval. Majiteli z vozu odnesl nejen klíčky, ale také rozečtenou knížku o Brdech.

Foto: PČR

ilustrační foto

Článek

V době od 23. do 24. února vnikl neznámý pachatel do garáže v Okružní ulici v obci Komárov. Zde se mu podařilo objevit krabici s náhradními klíčky od zaparkované Škody Fabia.

„Osobní automobil nastartoval a odjel do Sokolovické ulice. Po výjezdu z Komárova v pravotočivé zatáčce zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy povaze a stavu komunikace, kde havaroval a s vozidlem sjel do levého příkopu. Poté z vozidla utekl. Z auta odnesl klíče od zapalování a odcizil knihu, kterou měl majitel ve vozidle. Škoda byla vyčíslena na patnáct tisíc korun,” informovala mluvčí Policie ČR Beroun Marcela Pučelíková. 

Po neznámém zloději pátrají nejen dopravní policisté, ale také kriminalisté, kteří přivítají jakékoliv poznatky vedoucí k jeho ztotožnění na kterékoliv policejní služebně nebo na telefonním čísle 974 872 251.

Reklama

Výběr článků

Načítám