Hlavní obsah

Z berounského muzea budou znít vánoční melodie

Novinky, Patrik Pařízek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční atmosféru v Berouně oživí Muzeum Českého krasu hned dvěma koncerty. První se uskuteční již v sobotu 8. prosince a kromě vánočních písní v podání pěveckého sboru Bonbon uslyší návštěvníci i několik staropražských písniček.

Foto: Patrik Pařízek

Pěvecký sbor Bonbon

Článek

Vánoční koncert pěveckého sboru Bonbon pod vedením sbormistryně Bohumily Vokáčové začne v 11 hodin. Návštěvníkům koncertu bude v tento den umožněn vstup i do expozic a aktuálních výstav muzea. Budou si moci prohlédnout výstavu o Vánocích v Evropě nebo výstavu starožitných hodin ze Schwarzwaldu.

Druhý koncert potěší kromě dospělých i mladší generaci. V Muzeu Českého krasu zazpívá ve středu 12. prosince od 16 hodin dětský pěvecký sbor Lentilky ze Soukromé základní umělecké školy Dr. Lidinské pod vedením sbormistryně Mgr. Táni Bočkové množství autorských písniček od dětí nebo pedagogů. Koncert dále doplní děti hrou na flétnu a zároveň kromě sboru vystoupí i několik sólistů. Děti mohou přijít podpořit své vrstevníky a dospělí své děti.

O dalších připravovaných akcích se dočtete na webu muzea.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám