Hlavní obsah

Westernové městečko v Boskovicích si pro své návštěvníky připravilo speciální sobotu

• Aktualizováno
Novinky, Marta Bednářová

Prázdniny se rychle blíží ke konci a s nimi pomalu končí i spousta sezónních výletních míst. Mezi ně patří i Westernové městečko v Boskovicích. Právě zde se místní obyvatelé rozhodli prázdniny zakončit netradičně, a tak v sobotu 2. září připravili pro své návštěvníky speciální program.

Foto: Marta Bednářová

Soutěž v pojídání indiánků.

Článek

Poslední prázdninová sobota na divokém západě měla i přes nepřízeň počasí neobyčejnou atmosféru. Místní obyvatelé si pro své návštěvníky připravili nevšední zážitky, které se v každodenním programu nevyskytují. Jejich motivací bylo především povzbuzení lidí k podniknutí výletu i těsně před začátkem nastávajícího školního roku.

„Dnes je závěrečná prázdninová sobota, a tak jsme se domluvili, že letošní léto zakončíme poutavěji. Také pro nás, obyvatele, je to změna a zábavné zakončení prázdnin,“ vyjádřil se Jan Doležal, provozovatel westernového baru Desperado.

Návštěvníci Western parku se mohli kromě běžného programu, který Western park nabízí, zúčastnit soutěže v pojídání indiánů, nebo si zkusili najít na Vršku pokladů skutečný diamant. Pro děti byla v sobotu bezesporu nejlákavější soutěž v pojídání indiánků, která skončila dvěma prvními místy. Dále si návštěvníci mohli půjčit na procházku vězně, nebo si zkusit najít pravý diamant.

„Ten vězeň je můj bratr. Je to komediant a do role se parádně vžil. My všichni tady chceme, aby od nás návštěvníci jezdili s úsměvem na tváři. Proto tu jsme,“ okomentovala sobotní dění v městečku Veronika Šejbová, která účinkuje v divadelním představení.

Po celodenním netradičním programu následoval country bál se skupinou Čtyři psi v Saloonu 1870, kdy se místní obyvatelé spolu s návštěvníky oficiálně rozloučili s letošními prázdninami. „I přes to chladné počasí to byl krásný den. Příští sezónu bychom něco podobného mohli připravit i vícekrát,“ dodala Veronika Šejbová. Přestože jsou letní prázdniny u konce, Westernové městečko v Boskovicích bude ještě otevřeno každou sobotu a neděli celé září.

Reklama

Výběr článků

Načítám