Hlavní obsah

Wellness Horal chystá netradiční oslavu Silvestra: v bazénu a sauně

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netradiční oslavu příchodu nového roku s koupáním a saunováním za svitu svíček chystá relaxační centrum Wellness Horal v beskydských Velkých Karlovicích.

Foto: archiv Wellness Horal

Relaxační centrum Wellness Horal nabídne v poslední den roku Silvestrovskou saunovou noc

Článek

Zatímco hosté hotelu Horal budou tradičně silvestrovský večer trávit u zábavného programu s večeří a živou muzikou, o poschodí níž - v prostorách relaxačního centra - se závěr roku ponese v duchu klidné relaxace. 

„Saunové noci pořádáme pravidelně, vždy každou první sobotu v měsíci, a jsou mezi hosty velmi oblíbené. Proto jsme se rozhodli nabídnout lidem tuto možnost výjimečně i v poslední den roku. Kapacita Silvestrovské saunové noci je omezená. Nutná je rezervace předem, náhodným příchozím nebude vstup umožněn,“ říká ředitel relaxačního centra Martin Pařízek.

Wellness Horal bude 31. prosince standardně otevřeno pro veřejnost do 18 hodin. Poté se jeho prostory uzavřou a budou vyhrazeny už jen pro návštěvníky Silvestrovské saunové noci. Ti si mohou celý večer užívat koupání v termálních bazénech osvětlených svíčkami, relaxaci v saunovém světě včetně jeho venkovní části a pro ty, kteří si chtějí protáhnout svaly, bude otevřeno i kardio fitness centrum. V saunovém světě, v hlavní Sauně Dome, se budou konat každou hodinu saunové rituály. Wellness Horal bude až do 22 hodin nabízet i masáže.

Relaxační centrum je součástí karlovického Resortu Valachy, který tvoří tři hotely rozeseté v místním údolí Léskové.

Reklama

Výběr článků

Načítám