Hlavní obsah

Výroční výstava sklářské školy Valašské Meziříčí je k vidění v Muzejním a galerijním centru

Novinky, Adéla Beranová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výstava Třičtvrtiny k výročí 75 let založení Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské Valašské Meziříčí nabízí nové a svěží umělecké práce, a to nejlepší z let minulých, nejen žáků, ale také pedagogů.

Článek

Nenechte si ujít jedinečnou výstavu. V neobvyklé instalaci se představují obory design skla, průmyslový design i užitá malba.

K výstavě je připraven rovněž bohatý doprovodný program. Již tuto neděli 7. dubna v 15.00 hodin proběhne komentovaná prohlídka s MgA. Jitkou Skočkovou. V rámci prohlídky se můžete těšit na malé překvapení.

28. dubna od 15.00 do 17.00 hodin v rámci derniéry výstavy proběhne další doprovodný program s názvem Zahadabalit, který ukáže tajemství správného balení skla.

Po celou dobu trvání výstavy mají základní školy z Valašského Meziříčí a okolí možnost domluvit si po předchozí telefonické domluvě komentovanou prohlídku výstavy s pedagogem školy.

Výstava potrvá do neděle 28. dubna a je otevřena od úterý do pátku od 9.00 do 17.00 hodin, o víkendech od 13.00 do 17.00 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám