Hlavní obsah

Vyprodaný sál v čele s Milenou Steinmasslovou vybral vítěze Dámské volenky

Novinky, Aleš Ovesný

Humor, smích, zpěv, ale především tance tango a jive ovládly v sobotu 1. prosince kinosál v Bohumíně.

Foto: Petr Bielan

MG Dance na Dámské volence

Článek

Na začátku byl nápad, na konci byla úspěšná akce s krásným výtěžkem 16 600 Kč pro nadační fond Dobrý anděl. Takto se dá charakterizovat projekt občanského sdružení Alma mater Dámská volenka, kdy 8 párů tančilo nejen o ceny, ale hlavně pro dobrou věc.

Celý večer probíhal pod taktovkou moderátorů Lucie Jungové a Lukáše Szebesty, kteří dokázali publikum perfektně pobavit a dokázali, že jsou připraveni na ledacos. 

Nedílnou součástí byla porota v čele s herečkou Milenou Steinmasslovou, která hodnotila taneční výkony páru. Spolu s paní Steinmasslovou v ní zasedla psycholožka Marie Kramaříková za OS Alma mater, za hlavního partnera Českou spořitelnu to byl pan Čížek, za koordinátory tanců skupinu MG Dance to byl mistr v salze Jakub Mazůch a za laickou taneční veřejnost paní Marie Doležalová. A jak že to dopadlo?

Tango plné svůdných pohybů a něžnosti ovládl taneční pár Anička Oršulíková a Martin Zuskáč. Nespoutaný a odvážný jive svým originálním pojetím ovládl pár Iva Valová a Pavel Stein. Nejsympatičtějším párem podle diváků byl taneční pár Hana Kasanová a Radek Sikora.

Výtěžek 16 600 Kč již pomalu putuje k rodinám s dětmi, kde bude pomáhat v boji s rakovinou a OS Alma mater již plánuje další ročník této akce. 

Fotografie a další informace naleznete na www.almamater.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám