Hlavní obsah

Vynikající měsíc pro ostravské karatisty, vybojovali 87 medailí

Novinky, Miloš Škoda

Ostravští karatisté z Shokotan Karate Klub Attfis vybojovali v průběhu listopadu celkem 87 medailí (8 zlatých, 50 stříbrných a 29 bronzových), zúčastnili se pěti turnajů v Česku a Polsku.

Foto: Miloš Škoda

SKIF PRAGUE OPEN

Článek

Z Polska dovezli celkem 54 medailí

Prvním turnajem v měsíci listopadu byl premiérový Adidas Cup Wroclaw, kde soutěžil Marek Šedivý, který v kategorii U14 do 50 kg získal 5. místo a v kategorii U16 -52 kg, 7. místo. Z mezinárodního turnaje, který se konal v Prudniku pak dovezli karatisté celkem 23 medailí (1 zlato, 13 stříbra a 9 bronzů), tým reprezentovalo 14 závodníků. Turnaje se zúčastnili závodníci a týmy z České republiky, Polska, Slovenska a Ukrajiny.

„Za nejlépe organizačně připravený turnaj považuji první ročník mezinárodního turnaje karate ve Wroclawi - Adidas Cup, úroveň této soutěže byla na vynikající úrovni,” uvádí klub.

23. listopadu se ostravští karatisté zúčastnili mezinárodního turnaje karate v Legnici (XX International Cuprum Cup - Polish Open), kde vybojovali celkem 31 medailí - 1 zlatá, 22 stříbrných a 8 bronzových. Soutěžilo celkem devět závodníků včetně trenéra Jakuba Škody.

Účast na českých soutěžích: 33 medailí

14 závodníků se 3. listopadu účastnilo mezinárodního turnaje na domácí půdě - na Grand Prix Ostrava. Celkem zde vybojovali 10 medailí - 1 zlatá, 3 stříbrné a 6 bronzových. Poslední listopadový víkend pak karatisté bojovali v Praze na turnaji SKIF Prague Open, kde soutěžilo 13 závodníků, kteří vybojovali 23 medailí - 5 zlatých, 12 stříbrných a 6 bronzových.

„Chtěl bych jménem celého týmu poděkovat všem, kteří se na tomto vynikajícím výsledku podíleli. 87 medailí v průběhu měsíce je opravdu nádherný výsledek práce celého týmu,” dodal trenér reprezentace Jakub Škoda.

Reklama

Výběr článků

Načítám