Hlavní obsah

Vydejte se s dětmi do Pohádkového lesa na Barrandově

Novinky, Luděk Sefzig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete, aby se vaše děti skvěle bavily? Vezměte je s sebou v sobotu 4. května do ulice Lohniského na pražském Barrandově. Od 10 hodin zde pro vás Městská část Praha 5 připravila Pohádkový les.

Foto: Velká dobrodružství

Dokáží čarodějnici nasbírat dost pavouků na polévku? Zajímavé zážitky čekají na děti i rodiče na dalším Pohádkovém lese pořádaném Prahou 5.

Článek

Téma pohádkového lesa zní Po stopách Sněhové královny a vychází z motivů známé pohádky Hanse Christiana Andersena. 

Na kilometrové trase parkem budou na děti čekat herci v překrásných kostýmech a u nich budou děti na jednotlivých stanovištích plnit zapeklité úkoly. Pomohou děti zasytit hrachem starou vránu a princi pochytat splašené koně? Dokáží čarodějnici nasbírat dost pavouků na polévku a hodné babičce rozpustit zakleté rampouchy? 

„Na startu u vstupu do parku vyfasují děti průvodní dopis, do kterého budou sbírat razítka. V cíli pak od kouzelné Sněhové vločky dostanou všichni malí poutníci krásný dárek. Vstupné je zdarma,” láká rodiče a děti radní Petr Lachnit, pod jehož záštitou se akce tradičně koná.

Akce se koná za jakéhokoliv počasí. Rodiče se mohou registrovat na www.veldo.cz a vyhnout se frontě.

Reklama

Výběr článků

Načítám