Hlavní obsah

Vychází nový průvodce Brnem

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turistické informační centrum města Brna vydává nového autentického průvodce po jihomoravské metropoli. Publikace s názvem TO JE Brno bude uvedena na trh a pokřtěna v sobotu 1. dubna v rámci slavnostního zahájení nové turistické sezóny.

Foto: TICmB

Nový průvodce

Článek

Koncepce průvodce se od těch klasických poněkud odlišuje. Desítka osobností zve čtenáře do míst, o kterých se v běžných turistických průvodcích nepíše a jež jsou často neznámé i Brňanům.

Téměř stostránková publikace je opatřena českými a anglickými texty a obsahuje i praktické informace, užitečné kontakty a výběrový adresář kulturních a volnočasových zařízení.

„Chceme se podělit o náš pohled na Brno a ukázat návštěvníkům jeho skutečnou, nepřikrášlenou tvář. Prvního dubna představíme výjimečnou publikaci, která bude užitečná jak těm, kdo se tady zastaví jen na skok, tak i těm, kdo v našem městě žijí,“ uvedla ředitelka TICmB Jana Janulíková.

Slavnostní zahájení turistické sezóny se uskuteční v 10 hodin před novým infocentrem v Panenské ulici. Během této akce bude možné autentického průvodce zakoupit se speciální slevou.

Reklama

Výběr článků

Načítám