Hlavní obsah

Všeminění se blíží. Nabídne koncerty, projížďky na koních i velkou bitvu

Novinky, Magdalena Murková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jen pár dní zbývá do vypuknutí velkého dětského dne s názvem Všeminění - uskuteční se v sobotu 30. června od 13 hodin v Activitypark Hotelu Všemina.

Foto: Magdalena Murková

Všeminění

Článek

„Předpověď hlásí o víkendu teploty přes 30 °C, takže doporučujeme přibalit i plavky,“ nechala se slyšet organizátorka a ředitelka Dětského domova ve Vizovicích Mgr. Eva Čapková. Jezero, které je v těsné blízkosti hotelu, je totiž jako stvořené ke koupání.

Program vypukne ve 13 hodin a bude nabitý až do večera. Kromě hlavní scény, kde vystoupí největší hvězdy jako Alžběta Kolečkářová nebo slovenští The Brazen Head, budou v areálu ještě další stanoviště. Návštěvníky řehtáním na projížďky nalákají koně a poník, leskem výzbroje tábor historických oddílů odpočívajících před velkou bitvou i po ní, nebo stanoviště se soutěžemi a hrami i pro ty nejmenší.

V případě, že budete mít chuť na kapku adrenalinu, čekají na vás výšiny lanového centra, waterball, rychlé skákací boty a další aktivity pod dohledem zkušených instruktorů.

Tvůrčí práci děti samy dětem představí ve stáncích dětských domovů a chráněných dílen. Koupí jejich tvorby může charitativní akci Všeminění podpořit každý.

Velký dětský den se v podhůří Vizovických a Hostýnských vrchů koná už druhým rokem, vznikl díky iniciativě Dětského domova a Základní školy ve Vizovicích, ve spolupráci s Activitypark Hotelem Všemina. Všeminění se zúčastní také děti z dětských domovů celé ČR, je charitativní akcí, pro návštěvníky zdarma.

Co vás během Všeminění čeká:

* Celodenní zábavný program

* Soutěže a hry

* Lanové centrum

* Projížďky na koních

* Vystoupení vojenské historické skupiny

* Hudební produkce – Alžběta Kolečkářová, The Brazen Head, Svatý pluk, Popová škola

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám