Hlavní obsah

Všeminění na Všemině – velký svátek všech dětí

Novinky, Magdalena Murková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto, koupání, prázdniny. Na tento okamžik se celý rok těší snad každý malý dobrodruh. Velké letní prázdniny se patří pořádně přivítat. Dětský domov a Základní škola Vizovice společně s Activitypark Hotelem Všemina připravily na sobotu 30. června pro děti i dospělé velký dětský den – Všeminění.

Foto: Magdalena Murková
Článek

Sladká odměna pro všechny soutěžící

Pořadatelé Všeminění odstartují program úderem 13. hodiny a veselí potrvá až do večera. Pro nejmenší, větší i velké děti mají organizátoři vymyšleny soutěže a různé disciplíny s kontrolními stanovišti. Účastnit se jich může každý. A co je super?  Všichni vyhrají sladkou odměnu!

Tanečníci, koně, divadlo i dobývání hradu

Díky partnerům Všeminění se děti mohou projet na koni, vyrazit do výšin lezecké stěny, skotačit ve skákacím nafukovacím hradu. Své dovednosti představí malí umělci z dětských domovů, taneční skupina All Style Unit, publikum pobaví rovněž divadelníci.

Všeminění rozezní finalistka SuperStar

Na Všeminění mají vstup povolen a doporučen také dospělí. Lahodný hudební poslech zajistí rockový sbor Svatý pluk i slovenští The Brazen Head. Zazpívá dokonce finalistka Československé SuperStar Alžběta Kolečkářová.

Hrdinové mezi dětmi

Příznivce armády však bude možná více zajímat průřez několika válečnými obdobími, představení uniforem, zbraní, povídání o historii nebo ukázky zásahů policie na koních, psovodů i zlínského hasičského sboru.

Tradice a řemesla

Všeminění zpestří stánky s tradičními řemesly, košíkáři, prezentace dětských nadací. Návštěvníci si tak mohou odnést domů, kromě zábavou dosyta unavených dětí  i něco na památku. O Všeminění na Všemině si budou ratolesti povídat jistě dlouho.

Velký dětský den Všeminění – areál Activitypark Hotelu Všemina, sobota 30. 6. 2012 od 13 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám