Hlavní obsah

Vrcholí anketa Golfista roku 2015

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jen několik dní zbývá do ukončení golfové ankety Golfista roku 2015. Příznivci golfu tak mají poslední příležitost podpořit nominované hráče. V žebříčcích, které vzešly z oficiálních výsledků PGA a ČGF, má své dva zástupce v amatérských kategoriích i největší česká golfová akademie.

Foto: SLGA

Sára Kousková

Článek

V anketě o titul Golfista roku 2015 se za Slavíček Golf Academy ucházejí Sára Kousková a Vojta Mitterwald, kteří patří také mezi členy reprezentačního výběru České republiky.  A podle průběžných výsledků jsou jejich šance na úspěch letos veliké.

„Sára by po své velmi vydařené sezóně mohla v této anketě dosáhnout až na nejvyšší příčku. I Vojta se ve své kategorii zatím drží v první pětce,“ pochvaluje si dosavadní průběh soutěže ředitel Slavíček Golf Academy Tomáš Slavíček. 

O tom zda jeho svěřenci uspějí, se rozhodne již v polovině příštího týdně. Výsledky budou oficiálně vyhlášeny ve čtvrtek 3. března na slavnostním galavečeru v Karlových Varech. 

Golfista roku je soutěž pro všechny golfisty a příznivce golfu. Je to také jediná odborná a nezávislá soutěž pořádaná každoročně na území České republiky. Tato soutěž je dostupná široké veřejnosti, mimo které hlasují i profesionální golfové kluby, trenéři a výkonnostní hráči amatérské i profesionální úrovně.

Hlasování probíhá na www.golfistaroku.cz - více informací o akademii na www.slga.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám