Hlavní obsah

Volejbaloví junioři Velkého Meziříčí jsou v extralize zatím třetí

Novinky, Michaela Poláková

Extraliga juniorů ve volejbale má také svého zástupce z Vysočiny, je jím tým trenéra Petra Judy z Velkého Meziříčí.

Foto: Facebook týmu
Článek

Na první pozici skupiny B je tým ze Zlína, který ve dvanácti vítězných zápasech prohrál pouze devět setů. Týmem číslo dvě je Volejbal Brno a třetí junioři Velkého Meziříčí.

Na týmu se ze začátku projevila celkem velká změna v sestavě. Z Havlíčkova Brodu přišlo hned několik hráčů, kteří se usadili přímo v základní sestavě. K tomu ještě tuto soutěž hrají i někteří kadeti (kategorie věkově mladší - pozn. aut.). Ke stálicím a největším tahounům patří juniorské reprezentant Marek Zmrhal.

Na začátek soutěže přišla remíza s pražským Dansportem. Poté dvě výhry nad Ostravou, obě v tiebreaku. Doslova výprask si Velké Meziříčí dovezlo ze Zlína i z Brna. Vše ale změnila série domácích zápasů, jak zápas proti týmu TJ Slavia Hradec Králové, tak odvetný zápas s Dansportem byl vcelku jasnou záležitostí velkomeziříčských volejbalistů.

V novém roce budou junioři hrát poprvé 12. ledna na palubovce Ostravy. O týden později, přijede na Vysočinu tým ze Zlína, který ve svém středu má i bývalého velkomeziříčského smečaře Matěje Uchytila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám