Hlavní obsah

Volejbalisté ve fraku? I to je možné

Novinky, Michaela Poláková

V netradičním oblečení a na netradičním místě se sešel tým extraligových volejbalových juniorů a kadetů Velkého Meziříčí. Účelem bylo nafocení kalendáře.

Foto: facebook klubu
Článek

Tým kolem trenéra Judy již letos dohrál. A v extralize juniorů obsadil krásné 5. místo. I extraliga kadetů byla úspěšná, mladší ročníky byly v republice sedmé. Ovšem ještě před koncem loňského roku se oba týmy sešly, aby nafotily kalendář.

Petr Vašíček, jeden z trenérů Velkého Meziříčí prozradil, že to není poprvé, co se něco podobného v tomto volejbalovém klubu z Vysočiny děje. „Ten nápad už je vymyšlený delší dobu, už vlastníme v Mezu dva kalendáře z předchozích sezón, takže to má zaběhlou tradici. Hlavní myšlenkou je především zviditelnit volejbal, je to celkem dobrá forma propagace,“ řekl Vašíček.

Nápad na letošní kalendář vzešel z hlav trenéra Petra Judy a fotografa Jiřího Michlíčka. Předchozí kalendáře se fotily v tělocvičně, kde Velké Meziříčí své zápasy hraje. Ovšem letos bylo vše jinak. Volejbalisté se sešli ve fracích a na zámku ve Velkém Meziříčí. „Ani nevím, kdo vymyslel, že se bude fotit na zámku. Ale předpokládám, že fotograf Michlíček,“ uvedl Vašíček.

Fraky jistě pro všechny volejbalisty nejsou normálním oblečením. Chlapci si to ale užívali. „Fraky jim vůbec nevadily, určitě se uskuteční i další focení,“ dodal Vašíček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám