Hlavní obsah

Vlna veder trápí také Prahu 6, tropy lze přečkat i na Petynce

Novinky, Adam Halmoši

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prahu 6 zasáhla rekordní vlna veder. Kde vám bude nejlépe? Přece na koupališti Petynka. Travnaté prostorné pláže, kvalitní čistá voda a padesátimetrový vyhřívaný bazén – to jsou základní atributy zázemí areálu koupaliště Petynka v pražských Střešovicích.

Foto: Adam Halmoši
Článek

Plavecký areál Petynka je k dispozici v letních měsícíh každý všední den od 7 do 21 hodin a o víkendu od 9 do 21 hodin. 

V sobotu 14. června bude slavnostně představen nově zrekonstruovaný areál koupaliště. Otevřeno bude už od 7 hodin ráno, vstupné je zdarma a od 12 hodin začne speciální program pro děti i dospělé.

Celodenní show pro malé i velké zahájí v pravé poledne herečka a moderátorka Barbora Mottlová. Děti se mohou těšit na kouzelnou show Magistra Kellyho, originální vystoupení Václava Upíra Krejčího i na řadu zajímavých soutěží o ceny, skákací hrad, či malování na obličej a mnoho dalšího. Navíc můžete ochutnat pečené prasátko.

Pro děti vznikly na Petynce úplně nové atrakce. Starý dětský bazének vystřídalo kaskádové brouzdaliště a na hřišti přibyly nové herní prvky.

Ve spodní části koupaliště vyrostla malá indiánská vesnička s týpí, totemem a ohništěm, velkou atrakcí pro děti zůstává 103 metrů dlouhý tobogán a trampolína.

Příjemných změn se dočkají i dospělí návštěvníci koupaliště. Zprovozněn bude beachvolejbalový kurt a obměny se dočká i občerstvení u bazénu. Díky novým gastroprovozům se rozšířila nabídka zdravějších jídel, zeleninových a ovocných salátů i nápojů.

Vstupné zůstává stejné jako vloni. Lidé mají možnost koupaliště navštěvovat za výhodnější ceny díky předplatnému. Na Petynce je k dispozici zdarma WiFi připojení a bezplatné je i parkování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám