Hlavní obsah

Víkendové Velké Karlovice: bobový závod, draní peří i pečený krocan

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Závody na bobech, drůbeží speciality nebo třeba ukázka draní peří – to vše mohou zažít o nadcházejícím víkendu návštěvníci Velkých Karlovic.

Foto: Martina Žáčková

Ve Ski areálu Razula se o víkendu opět rozjede snowtubing.

Článek

Sezóna v tamním Ski areálu Razula stále pokračuje a lyžovat se bude minimálně do Velikonoc. „Avízované ochlazení dorazilo, ve čtvrtek a pátek má i sněžit a v sobotu a neděli hlásí předpovědi polojasno až jasno s teplotami pod nulou, takže nás čeká moc pěkný víkend s velmi dobrými podmínkami pro lyžování. V provozu jsou sjezdovky Razula a Horal, v pravidelném provozu bude opět také snowtubing,“ uvedl Lubomír Sušila ze Ski areálu Razula.

Od pátku 15. do neděle 17. března si můžou lyžaři zpestřit návštěvu Ski areálu Razula další gurmánskou akcí s live vařením v hotelu Galik. Nazvána je Není pták jako pták a nabídne nejen kuřecí či krůtí speciality, tak také třeba steak z pštrosa nebo pečeného krocana s bramborem. Vybrané pokrmy budou kuchaři připravovat přímo před zraky hostů v prostorách restaurace.

Zpestřením soboty 16. března bude akce pořádaná Informačním centrem Zvonice Soláň na hoře Soláň nad Velkými Karlovicemi. Návštěvníci tu můžou být svědky Drápání peří s pěveckým sborem Karlovjanky. Začátek je v 15 hodin.

Neděle 17. března bude zasvěcena netradičnímu sportovnímu klání na sjezdovce Razula. Uskuteční se tu King of Zibob – závod ve sjíždění sjezdovky na carvingových řiditelných bobech. Začátek je ve 12 hodin a boby budou na místě k zapůjčení. Akce je vhodná pro děti i dospělé.

Od pondělí 18. března platí ve Ski areálu Razula mimosezónní ceny. Vrcholem letošní lyžařské sezóny budou závody Razula Open Cup a Valašský pohár Ski v sobotu 30. března. Na Razula Open Cup přislíbil svou účast také reprezentant ve sjezdovém lyžování Martin Vráblík.

Další informace o akcích ve Ski areálu Razula: www.razula.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám