Hlavní obsah

Videoklip jako narozeninový dárek pro fotbalového ředitele

Novinky, Jitka Doubravová

Jeden z nejmladších generálních fotbalových ředitelů v Evropě, příbramský Petr Větrovský, oslavil 15. srpna své třicáté narozeniny. Mezi mnoha dárky, které Petr dostal, byl jeden naprosto originální. Jednalo se o videoklip, který mu natočili a věnovali jeho kolegové z práce a přátelé.

Foto: Jitka Doubravová

Rapperka Sharkass

Článek

Premiéru v hudebním videoklipu si odbyl prezident Jaroslav Starka, před kamerou se objevil i zakladatel MMA v Příbrami Ladislav Erdélyi, sportovní manažer Roman Rogoz a nebo třeba hvězda ženského MMA Lucie Pudilová.

Petr Větrovský o překvapení, které pro něj chystají jeho kolegové, do poslední chvíle nevěděl. „S nápadem přišla Petra kolegyně Jitka Doubravová. Na videoklipu jsme pracovali čtvrt roku předem. Nejprve jsme složili hudbu, vymysleli text, který by co nejvíce kopíroval Petrův život, a dále se točil videoklip,” prozradila postup nejznámější česká rapperka Sharkass, jejíž videa mají na kanále YouTube několik miliónů zhlédnutí.

Herci ve videoklipu měli za úkol napsat Petrovi na čtvrtku nějaký vzkaz, vzpomínku, nebo jakoukoli hlášku, kterou s ním mají spojenou. Zajímavostí je, kdo všechno si ve videoklipu zahrál. Mimo výše uvedených to byl např. bývalý ministr školství Josef Dobeš, kamarád ze školy Milan Turek, Petra bratr Tomáš, Hana Šindelářová, Jan Starka a další úspěšní podnikatelé z okolí.

Videoklip (k vidění je na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=EH-RnxbSWlM) natáčel teprve 17letý kameraman Jaroslav Hájek. Několikaměsíční projekt nakonec sklidil u oslavence úspěch.

Reklama

Výběr článků

Načítám