Hlavní obsah

Veselé odpoledne nejen pro děti v Tovačově

Novinky, Zdena Ludvová

Milují vaše děti postavičky z pohádek? Máte pro děti připravený kostým, který jim udělá radost? Princezny, víly, rytíři, námořníci, kouzelníci a další si jako každý rok mohou užít veselé odpoledne ve sportovní hale v Tovačově.

Foto: Iva Machačíková
Článek

V neděli 10. března v 14 hodin odstartují Dětské šibřinky. Letos se děti i dospěláci mohou těšit na show se šaška Vikyho z agentury Bavi, který umí pobavit děti i dospěláky.

V Tovačově připravuje pro děti nejen kolektiv zaměstnanců mateřské školy oblíbenou akci Dětské šibřinky. Do příprav je zapojena široká tovačovská veřejnost. Poděkování za pomoc patří sponzorům bohaté tomboly, do které přispívají podniky a podnikatelé z Tovačova, rodiče dětí z mateřské školy a další příznivci. Na akci nebude chybět občerstvení. Všichni přítomní se mohou těšit na výborné domácí čerstvé nedělní cukroví od maminek dětí z mateřské školy, za které zaslouží veliké poděkování a pochvalu.

Program šibřinek každý rok zpestří vystoupení tanečních kroužků dětí z Tovačova.

Výtěžek z akce mateřská škola použije každý rok podle aktuálních potřeb. Na pomůcky, vybavení zahrady, hračky pro děti. Letos se mohou děti i učitelky těšit na novou interaktivní tabuli, kterou použijí na hry pro děti a získávání nových dovedností, vědomostí a zkušeností. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám