Hlavní obsah

Veselá trojka zahraje a zazpívá v Brně

Novinky, Jiří Smutný

Galerie Žlutý kopec Masarykova onkologického ústavu v Brně pořádá ve 2. patře Švejdova pavilonu pro pacienty a jejich přátele koncert Veselé trojky Pavla Kršky.

Foto: Jiří Smutný

O koncerty v MOÚ je téměř vždy velký zájem

Článek

„Jsme dlouholetí kamarádi, kteří celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Doba ale rychle plyne, a tak i my jsme se dostali do důchodového věku a hudbu, kterou nyní hrajeme, tvoříme pro všechny, kteří si rádi poslechnou lidovou písničku. Naší hlavní náplní je skládání vlastních písní s důrazem na pěkný text,” říkají o sobě hudebníci.

Skupina vystupuje ve složení Pavel Krška (heligonka), Jaromír Kozelek (akordeon) a Miroslav Hrdlička (klávesy). Na svém kontě má již šest vydaných CD pouze s vlastními písněmi. Nejnovější se jmenuje Bylo to či nebylo.

Písnička Čupr kluk, k níž hudbu složil a text napsal kapelník Pavel Krška, se dostala do finále soutěže Zlatý šlágr 2016 a díky hlasům diváků obsadila 5. místo a Veselá trojka získala Cenu diváků. Aktuální vystoupení v MOÚ v Brně se uskuteční ve čtvrtek 12. dubna od 15.30 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám