Hlavní obsah

Věra Špinarová vyprodala vsetínský dům kultury

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 3. března po necelých třech letech zavítala do Vsetína jedna z nejvýraznějších osobností českého popu a rocku, Věra Špinarová, se svou doprovodnou skupinou Adam Pavlík Band. Velký sál domu kultury vyprodala do posledního místa.

Foto: Dušan Trličík

Věra Špinarová ve Vsetíně

Článek

Šest set fanoušků přivítalo populární zpěvačku s nenapodobitelným sytým hlasem bouřlivým a srdečným aplausem. I přes lehkou zdravotní indispozici, za kterou se Věra Špinarová přítomnému publiku omluvila hned v úvodu koncertu, podala zpěvačka výborný výkon, a právem si vysloužila standing ovation.

Její temperamentní a vitální vystupování strhává návštěvníky koncertů, kteří společně s ní zpívají a pohupují se do známých melodií. Vsetínské návštěvníky potěšila svými nejznámějšími hity jako Já mám ráda boogie, Bílá Jawa 250, Valentino, Raketou na Mars a dalšími.

Zpěvačka se po koncertu nechala slyšet, že ve Vsetíně velmi ráda vystupuje, právě díky srdečnému publiku a jeho nadšeným reakcím. To potvrdil také její syn Adam Pavlík, který v posledních letech zpěvačce zajišťuje management a také řídí její doprovodnou skupinu.

Věra Špinarová opět potvrdila, že je právem považována za jednu z nejlepších zpěvaček a stálic českého popu a rocku.

Reklama

Výběr článků

Načítám