Hlavní obsah

Věra Špinarová s Heidi Janků vyjedou spolu na turné

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva velké hlasy, dvě výrazné osobnosti českého šoubyznysu a dvě zpěvačky, které prostě mají grády - Věra Špinarová a Heidi Janků vyrazí letos na podzim společně na koncertní šňůru. V rámci VĚRA HEIDI TOUR 2017 slibují skvělý hudební zážitek, v kterém si každý najde to své.

Foto: Petr Mráček

Věra Špinarová, Heidi Janků, Tour 2017

Článek

Na nedávné tiskovce, která se konala 23. února v Praze, byl odtajněn hudební projekt Věry Špinarové a Heidi Janků. 

Takzvaná “ostravská vlna” zasáhne republiku, samozřejmě včetně jejich rodiště, moravskoslezské metropole. VĚRA HEIDI TOUR 2017 bude mít 8 zastávek včetně Ostravy a pražské Lucerny.

„Půjde o sály v kapacitách okolo 700 lidí, v Praze a Ostravě pak více než 1000 míst. Nicméně už nyní je o tour veliký zájem,” prozradil producent turné Adam Pavlík, který svou matku Věru Špinarovou v rámci tour doprovodí se svou kapelou.

Některé písničky si Heidi s Věrou zazpívají společně, jinak půjde o sólová vystoupení. „Každá bude mít svou kapelu - Věra Špinarová kapelu Adama Pavlíka a Heidi Janků skupinu Supernova. Bude to opravdu výjimečná šňůra dvou skvělým dam české pop music,” řekl Adam Pavlík.

„Moc se na to těším. Myslím si, že my holky z Ostravy umíme ukázat, co je to muzika. A na spolupráci s Heidi se moc těším,” prozradila Věra Špinarová.

Obě dámy spojuje jedna zajímavost, a sice, že bývalý manžel Špinarové, je už mnoho let manželem Janků. Obě zpěvačky spolu dobře vycházejí. “No i proto spolu jedeme tour, jinak by to ani nešlo. Bude to pecka. Na všechny se moc těším a “možná se i načančám,” vtipkuje Heidi Janků s odkazem na svůj slavný hit z televizní pohádky, který zpívá snad na všech svých koncertech a vystoupení. A vždy se setkává s obrovským ohlasem.

I když obě skvělé české zpěvačky jezdí desítky koncertů a vystoupení ročně, společné tour ještě nikdy neměly. A pro Heidi Janků je to v podstatně takový “comeback” v rámci koncertní šňůry. Špinarová jela tour ve dvou posledních letech s kolegyní Petrou Janů a skvěle se povedl. “Teď to zase chce něco trochu jiného  a myslím si, že to opět bude pro naše fanoušky velké zpestření,” podotýká Špinarová.

VĚRA HEIDI TOUR 2017! odstartuje 11. října v Liberci a končí 3. listopadu ve Zlíně. Samozřejmě zavítá i do Prahy a to rovnou do legendární Lucerny.

TERMÍNY:  

11. 10. 19:00 Liberec - KD 

12. 10. 19:00 Hradec Králové - Střelnice  

18. 10. 19:00 Teplice - Krušnohorské divadlo 

19. 10. 19:00 Č. Budějovice - DK Metropol 

25. 10. 19:00 Plzeň - KD Peklo  

26. 10. 19:00 Praha - Lucerna 

2. 11. 19:00 Ostrava - Gong 

3. 11. 19:00 Zlín - Kongresové centrum 

Reklama

Výběr článků

Načítám