Hlavní obsah

Věra Špinarová a Heidi Janků spolu vyjedou na turné

Novinky, Petr Mráček

Dva velké hlasy, dvě výrazné osobnosti českého šoubyznysu a dvě zpěvačky, které prostě mají grády. Věra Špinarová a Heidi Janků to příští rok společně rozbalí napříč Českou republikou. Chystají se totiž vyjet na exkluzivní tour. A už teď slibují skvělý hudební zážitek.

Foto: archív autora

Věra Špinarová a Heidi Janků

Článek

Zajímavostí je, že obě ženy spojuje jejich osudový životní muž, hudebník Ivo Pavlík, který se po rozvodu s Věrou Špinarovou oženil s Heidi Janků. 

Takzvaná “ostravská vlna” zasáhne republiku, samozřejmě včetně jejich rodiště, moravskoslezské metropole. VĚRA HEIDI TOUR 2017 bude mít 8 zastávek včetně Ostravy a Prahy. 

„Půjde o sály v kapacitách okolo 700 lidí, v Praze a Ostravě pak více než 1000 míst. Nicméně už nyní je o tour veliký zájem,” prozradil producent turné Adam Pavlík, který svou matku Věru Špinarovou v rámci tour doprovodí se svou kapelou. 

Některé písničky si Heidi s Věrou zazpívají společně, jinak půjde o sólová vystoupení. Každá bude mít svou kapelu - Věra Špinarová kapelu Adama Pavlíka a Heidi Janků skupinu Supernova.

„Moc se na to těším. Myslím si, že my holky z Ostravy umíme ukázat, co je to muzika. A na spolupráci s Heidi se moc těším,” prozradila Věra Špinarová.

Obě zpěvačky spolu dobře vycházejí. „I proto spolu jedeme tour, jinak by to ani nešlo. Bude to pecka. Na všechny se moc těším a možná se i načančám,” vtipkuje Heidi Janků s odkazem na svůj slavný hit z televizní pohádky, který zpívá snad na všech svých koncertech a vystoupení. A vždy se setkává s obrovským ohlasem. 

I když obě skvělé české zpěvačky jezdí desítky koncertů a vystoupení ročně, společné tour ještě nikdy neměly. A pro Heidi Janků je to v podstatně takový “comeback” v rámci koncertní šňůry. Špinarová jela tour ve dvou posledních letech s kolegyní Petrou Janů a skvěle se povedl. „Teď to zase chce něco trochu jiného a myslím si, že to opět bude pro naše fanoušky velké zpestření,” podotýká Špinarová.

VĚRA HEIDI TOUR 2017 odstartuje 11. října v Liberci a končí 3. listopadu ve Zlíně. Samozřejmě zavítá i do Prahy a to rovnou do legendární Lucerny!

Termíny: 

11. 10. Liberec - KD

12. 10. Hradec Králové - Střelnice 

18. 10. Teplice - Krušnohorské divadlo

19. 10. České Budějovice - DK Metropol

25. 10. Plzeň - KD Peklo 

26. 10. Praha - Lucerna 

2. 11. Ostrava - Gong 

3. 11. Zlín - Kongresové centrum

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám