Hlavní obsah

Velké Pavlovice zvou na pět hudebních večerů

Novinky, Zita Dvořáková

Velké Pavlovice připravují pro všechny milovníky hudby Prázdninové slavnosti hudby aneb Pět večerů s různými hudebními žánry.

Foto: Zita Dvořáková

Prázdninové slavnosti hudby

Článek

Město Velké Pavlovice ve spolupráci s Ekocentrem Trkmanka zve milovníky hudby v rámci Prázdninových slavností hudby na večery věnované různým hudebním žánrům.

V úterý 6. srpna ve 20.00 hodin na nádvoří Ekocentra Trkmanka zahájí hudební slavnosti VENKOVSKÁ DUDÁCKÁ MUZIKA BEDRNÍK z Doudlebska a PRESÚZNÍ SBOR z Velkých Pavlovic. Pro zajímavost - bedrník, rostlina podobná anýzu, je v literatuře označován jako koření života a to hudba, a nejen hudba lidová, bezesporu je.

Ve čtvrtek 8. srpna ve 20.00 se na stejném místě představí legendární Folková skupina Poutníci hrající bluegrass a country již od roku 1970.

V pátek 9. srpna 2013 ve 21.00 se můžete těšit v areálu TJ Slavoj Velké Pavlovice na netradiční setkání s cimbálovou muzikou se skupinou Medicimbal.

V sobotu 10. srpna v 21.00 hodin se v areálu TJ Slavoj Velké Pavlovice představí se svou show kapela ze Slovenska KABÁT REVIVAL.

Na závěr zpět na krásném zámeckém nádvoří Ekocentra Trkmanka se v neděli 11. srpna rozloučíme s Prázdninovými slavnostmi hudby komorním koncertem souboru Musica Animae.

Reklama

Výběr článků

Načítám