Hlavní obsah

Velikonoční tradice se o víkendu představí ve zlínském Zlatém jablku

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na velikonoční víkend připravilo zlínské Zlaté jablko program zaměřený především na děti. Popustit uzdu fantazii mohou v tvořivých dílnách a odnést si tak domů vlastní velikonoční dekoraci. Se životem na farmě je zase seznámí interaktivní playzóna s domácími zvířátky, kde si mohou vyzkoušet, jak se dojí mléko.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Všechny holky a kluky, kteří si chtějí pohrát, zabavit se a navíc si odnést domů dárek, zve do svých velikonočních dílniček obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. V sobotu 15. a v neděli 16. dubna od 11 do 16 hodin zde budou mít možnost uplést si pomlázku, pomalovat vajíčka nebo vytvořit velikonoční dekorace.

„V přízemí prodejní galerie budou připraveny řemeslné dílničky, kde si děti za pomoci zkušených instruktorů mohou vyrobit zajíčky ze slámy, ozdobit velikonoční perníčky, uplést pomlázku nebo ozdobit vajíčka. Své výtvory si pak samozřejmě jako dáreček mohou odnést s sebou domů,“ upozornil ředitel obchodního centra Jiří Kratochvíl.

Kromě toho bude ve Zlatém jablku nainstalována interaktivní playzóna evokující jarní farmu s domácími zvířátky. Na farmě bude telátko, ovečka, prasátko a koza. Přestože zvířátka nebudou živá, i tak si je děti budou moci prohlédnout, pohladit nebo se s nimi vyfotit jako na opravdové farmě. Jistě je zaujme také interaktivní kravička, u které si za pomoci personálu farmy mohou zkusit, jak se dojí mléko.

Další informace na www.zlatejablko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám