Hlavní obsah

Veletrhy Styl a Kabo začaly

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brněnské výstaviště zve odborníky i veřejnost na nové trendy v odívání a obouvání. Mezinárodní veletrhy módy, obuvi a koženého zboží Styl a Kabo potrvají od 22. do 24. srpna.

Foto: Jiří Smutný

První módní přehlídka představila odívání k vodě.

Článek

Zájemci si mají co prohlížet. Svoje výrobky představuje více než 200 vystavovatelů ze 17 zemí. Někteří sem zavítali poprvé, například výrobci z Vietnamu. Celkem je k vidění na 600 různých značek.

Styl nabízí všechny možné druhy oblečení - od prádla až po svrchní oděvy a pokrývky hlavy - včetně různých doplňků. Pro pány jsou to například módní šle, dámy mohou vybírat vhodný náramek, náhrdelník nebo lak na nehty.

Kabo prezentuje obuv pro muže, ženy i děti a navíc například kabely a kabelky nejrůznějších tvarů, velikostí, barev a materiálů.

Doprovodný program sestává z odborných seminářů, přednášek a módních přehlídek. V sobotu je otevřeno pouze pro odborníky, v další dny pro všechny.

Z módních přehlídek je pro širokou veřejnost určena pouze jedna. Koná se v neděli v 18 hodin v pavilonu P a jmenuje se Luxury Summer. Předvedeny budou ukázky z kolekcí předních světových návrhářů, jako je Donna Karan, Versace nebo Ellie Saab.

Reklama

Výběr článků

Načítám