Hlavní obsah

Veletrhy pro děti i dospělé zahájily na PVA Letňany

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 8. do 11. října je pražské výstaviště v Letňanech vyhrazeno oblíbenému veletrhů FOR TOYS, FOR GAMES a FOR BABIES. Na své si přijde opravdu každý: nastávající maminky, rodiny s dětmi i hraví rodiče. Souběžně se bude konat i modelářský veletrh MODEL HOBBY.

Foto: Jiří Cysař

Panenky

Článek

Pokud očekáváte přírůstek do rodiny a přemýšlíte, kam vyrazit na nákup výbavičky, rozhodně byste neměli vynechat veletrh potřeb pro děti a kojence FOR BABIES. Tento veletrh se koná v hale č. 2 a zájemci tam naleznou vše, co potřebují. Zájemci mohou odtamtud zamířit na veletrh For Games určený již větším dětem. Největší část výstavní plochy zaplnily počítače a herní konzole či simulátory Formule 1.

Veletrh FOR TOYS je zase ideální příležitostí k seznámení se s aktuálními trendy v oblasti her a hraček, z nichž většina bude jistě zmíněna ratolestmi v dopisu Ježíškovi. A tento veletrh nalezneme v hale č. 1.

Na velké děti a dospělé cílí veletrh MODEL HOBBY v hale č. 3, kde návštěvníci najdou  ukázky modelů železnice, letadel, tanků a dalších velmi zajímavých strojů ve zmenšené podobě.

Všechny veletrhy mohou lidé navštívit do neděle 11. října.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám