Hlavní obsah

Veletrhy For Bikes a For Caravan potrvají až do neděle

Novinky, Jiří Cysař

V pátek otevřely své brány společné veletrhy For Bikes a For Caravan v PVA v Praze-Letňanech. Jako každý rok v obou dvou halách určených pro cyklistický veletrh se rozprostírá spousta velkých či malých stánků s cyklistickou výbavou.

Foto: Jiří Cysař

Vstupní prostor PVA Letňany

Článek

Veletrh For Bikes není pojatý jen jako pasivní sledování vystavených exponátů, ale je zde i velmi velká možnost si vystavené exponáty vyzkoušet - a to především elektrokola. V zadní části z jedné z výstavních hal se po zvýšené dřevěné konstrukci dostaneme do jejich testovacího ráje.

V další hale můžeme sledovat akční představení, jako v pátek např. ve skoku do výšky na speciálním kole. Malé děti se zde mohou projet na šlapacích autíčkách.

Aby vše nebylo jen o cyklistickém vybavení, je zde nepřeberné množství energetických nápojů, energetických tyčinek od známých značek i od značek, které se chtějí na českém trhu uchytit. Tyto tyčinky je možné ochutnat i zakoupit, popřípadě zapít nabízeným energetickým nápojem.

Nesmí pochopitelně chybět cyklistické oblečení. To je zde nabízeno i ve velmi výhodných akčních slevách - ať jde o čepice, trička, cyklistické dresy, cyklistickou obuv, to vše na jednom místě. Na závěr zmiňme i nabídku různých mastí a chladivých gelů po namáhavém sportovním výkonu.

Nedílnou součástí veletrhu je i souběžně probíhající For Caravan, umístěný v celé jedné hale, kde příznivci tohoto druhu cestování jistě najdou svůj vytoužený karavan nebo potřeby pro tento způsob rekreace, jako např. náplně do chemických toalet, do grilů, do kuchyní. Naleznete zde jak karavany, připojitelné za osobní automobil, tak kompletní obytné automobily. Některé z nich již snad ani nenazývejme obytnými automobily, ale spíše obytnými autobusy - ostatně jeden z největších exponátů je schopen v zadní části vozit i malý osobní automobil.

V prostřední části na veletrhu For Bikes v jedné z hal nalezneme expozice z českých i zahraničních cyklistických i turistických destinací. Prezentuje se tu např. Středočeský kraj s nabídkou cyklotras, Praha zde má velmi zajímavě koncipovanou mapu, představ ují se i další kraje České republiky.

Reklama

Výběr článků

Načítám