Hlavní obsah

Veletrh Sport Expo zve na Pražský maratón

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Praze se v neděli 12. května uskuteční Pražský maratón. Veletrh Sport Expo je místem, kde si účastníci vyzvednou svá startovní čísla. Platí to i pro Rodinný běh na 4,2 kilometru - stále je ještě možnost přihlásit se přímo na veletrhu a to ve střední části Průmyslového paláce.

Foto: Jiří Cysař

Hala se stánky

Článek

Veletrh je koncipován jako doprovodný k Pražskému maratónu. Prezentují se zde novinky pro běžce od světoznámých výrobců sportovní obuvi a oblečení. Vše je možné vyzkoušet i zakoupit. Navíc nové počítačové diagnostické metody vám přímo doporučí na základě změřených parametrů vhodnou obuv.

Samotný veletrh není zdaleka jen pro profesionální sportovce. Doprovodný program veletrhu je atraktivní a vhodný i pro celé rodiny. Zdarma si lze např. vyzkoušet pod vedením odborníků adrenalinové lezení, freestyle koloběžky, BMX, SK8 a mnoho jiných atraktivních sportů.

Z bohatého doprovodného programu stojí za zmínku soutěž v cvičení na tyči a také lezení na umělé stěně. Na volné ploše před palácem je k dispozici street basketbal i předvádění automobilů a elektro kol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám