Hlavní obsah

Vega neděle pro děti i pro dospělé

Novinky, Vlaďka Horáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do konce školního roku bude zbývat poslední týden, děti už se budou neklidně těšit se na prázdniny a poslední, co je ještě bude zajímat, je škola. Pro všechny děti, které se nemohou dočkat prázdnin, a také jejich rodiče, proběhne 24. června na hotelu Vega v Pozlovicích VEGA NEDĚLE.

Foto: VEGA

Program VEGA NEDĚLE

Článek

Poslední neděle před začátkem prázdnin rozhodně nebude dnem, kdy by se děti měly nudit doma. Na VEGA NEDĚLI je totiž čeká Michal Nesvadba, první živá hračka, která si vybírá, s kým si bude hrát. Přidává k tomu kouzla s barevnými páskami, hračkami i písničkami, tak aby ani jeden malý návštěvník nezůstal stát opodál. Zatímco si děti budou užívat Michalovo představení, mohou si dospělí vyzkoušet zorbing na nejdelší dráze v České republice, airsoft, nebo se projet na motokárách. Stejně jako v loňském roce budou připraveny soutěže, občerstvení a bohatý doprovodný program.

„Právě jsme dokončili dvousetmetrovou zorbingovou dráhu, která je nejdelší umělou dráhou v republice. V zorbingové kouli se tak dá jet až padesáti kilometrovou rychlostí, a to už je pořádný adrenalin. Když k tomu přidáme motokáry, airsoft nebo lukostřelbu, určitě si VEGA NEDĚLI užijí všichni,“ popsal druhý ročník akce Marian Ležák, ředitel hotelu Vega.

V loňském roce VEGA NEDĚLI navštívilo více než 400 lidí. VEGA NEDĚLE, která bude dnem plným zábavy, dobrodružství a nezapomenutelných zážitků, proběhne na hotelu Vega v Pozlovicích nad Luhačovickou přehradou v neděli 24. června od 10 do 18 hodin. VEGA NEDĚLI připravuje Hotel Vega spolu s mikroregionem Jižní Valašsko.

Více informací proto hledejte na stránkách hotelu Vega www.hotelvega.cz nebo na informačním portálu Jižního Valašska www.jiznivalassko.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám