Hlavní obsah

Ve zlínském Zlatém jablku zakončí prázdniny pohádkou

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I poslední prázdninová neděle bude ve Zlatém jablku patřit nejmenším návštěvníkům. V neděli 25. srpna zavítá do Zlína se svým představením Pec nám spadla divadelní společnost Koráb z Brna. Představení začínají již tradičně v 10 a v 15 hodin a vstup na ně je opět zdarma.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Pohádkový příběh Pec nám spadla představí dětem ve vlastní úpravě divadelní společnost Koráb. Představení se sametovými loutkami od Petry Fekarové bylo tentokrát připraveno přímo na míru pro Zlaté jablko.

Stejně jako všechny ostatní pohádky je i tato postavena na úzkém kontaktu herců s dětským publikem. Vystupují zde „živí“ herci s různými typy loutek, které komunikují s dětmi, vtahují je do děje a nutí je aktivně se do představení zapojit. I ti nejmenší diváci tak mají příležitost rozvíjet svoji iniciativu, uplatnit svoji fantazii a přímo se podílet na vývoji příběhu.

Loutková představení probíhají vždy v dětském koutku ve 2. patře nákupní galerie. První pohádku mohou děti shlédnout v 10 hodin a pro ty, kdo si v neděli rádi přispí, je připravena repríza v 15 hodin.

Po celou dobu představení musí být pod dohledem rodičů pouze ti nejmenší, tedy děti do tří let. Rodiče ostatních dětí mohou volný čas ve Zlatém jablku vyplnit po svém. Místo na divadelní představení je navíc možné si i rezervovat prostřednictvím telefonního čísla 733 641 769. (Z organizačních důvodů je ale nutné, aby se děti, které mají rezervaci, dostavily do dětského koutku nejpozději 15 minut před začátkem představení.) O pohádky je mezi malými návštěvníky značný zájem, a opozdilcům se tak může stát, že se na představení již nedostanou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám