Hlavní obsah

Ve zlínském Zlatém jablku se děti přesvědčí, že i malý hrášek může hrát velkou roli

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předposlední letošní pohádku připravilo Zlaté jablko na neděli 25. listopadu. Tentokrát bude na programu známá a dětmi oblíbená Princezna na hrášku v podání divadelní společnosti Koráb z Brna. Představení jsou opět bezplatná a začínají vždy v 10 a v 15 hodin v dětském koutku.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Jak důležitou roli sehraje malý hrášek ve výběru nevěsty, mohou vidět děti v nedělním pohádkovém představení, které do svého repertoáru nově zařadila divadelní společnost Koráb. V neděli 25. listopadu se s tradičním příběhem Princezna na hrášku představí dětem ve zlínském obchodním a zábavním centru Zlaté jablko v rámci pravidelných pohádkových nedělí.  

Představení jednoho herce s dřevěnými loutkami je opět koncipováno tak, aby se děti aktivně zapojily do děje. Pohádky proběhnou opět v dětském koutku ve 2. patře nákupní galerie. Děti je mohou shlédnout v 10 a 15 hodin.  

Místo na divadelní představení je možné si předem rezervovat prostřednictvím telefonního čísla 733 641 769. (Z organizačních důvodů je ale nutné, aby se děti, které mají rezervaci, dostavily do dětského koutku nejpozději 15 minut před začátkem představení.) S dětmi do 3 let musí být během představení v dětském koutku odpovědná osoba. Vstup je zdarma.  

S poslední letošní pohádkou v roce 2012 přijede do Zlatého jablka 16. prosince Dřevěné divadlo. Děti se mohou těšit na příběh Klaunské vánoce.

Reklama

Výběr článků

Načítám