Hlavní obsah

Ve zlínském Loftu se potkají tři umělecké žánry

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Koncert, vernisáž a křest knihy současně čekají na návštěvníky klubu v centru Zlína v pátek 29. května. Trojitou akci v jednom večeru pořádá Zlínský nočník.

Foto: Some Reason
Článek

Večer odstartuje v 19:00 hodin akustický koncert skupiny Some Reason. Mladá zlínská kapela ve složení Martin Kožucharov, Jan Vorel, Šimon Bednařík a Luke Davis vznikla v létě roku 2014 a pro příznivce alternativního pop punku si na páteční večer připravila téměř hodinový koncert složený ze svých autorských skladeb, včetně úspěšného nového singlu You Belong to Me.

„Jsme nová kapela, téměř všechno je pro nás nové, a proto pro nás bylo například studio velmi příjemná zkušenost,” říká zpěvák a kytarista Martin Kožucharov. „A čím dál více si uvědomujeme, že je to to, co nás baví, co chceme v životě dělat.”

Slavnostní vernisáží zahájí v Loftu výstavu Kariéristický třicítky také absolventka UTB Barbora Balgová. Ta ve svých komiksových ilustracích zachycuje ženy, které se dosud nevdaly a nezačaly si "svištit upištěný sviště". 

Na závěr večera zde svoji knižní novinku s originálním názvem Neprodejná knížka pokřtí také zlínský autor, vystupující pod pseudonymem Wordswort Spreading.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám