Hlavní obsah

Ve Zlatém jablku se představují rally vozy

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od pátku 14. srpna jsou ve Zlatém jablku k vidění závodní speciály, které lákají na nadcházející letošní 45. ročník Barum Czech Rally Zlín. Milovníci motorismu si mohou auta nejen prohlédnout, ale navíc i vyhrát účast na shakedownu a další atraktivní ceny.

Foto: Zlaté jablko
Článek

Před zahájením i v průběhu největšího motoristického svátku v kraji budou mít návštěvníci Zlatého jablka jedinečnou příležitost vidět z blízka závodní vozy Mitsubishi Lancer EVO VII, Škoda Fabia S 2000, Škoda Fabia Kit Car nebo Peugeot 208 R2, které budou postupně vystaveny v hlavní galerii obchodního centra.

Kromě toho je pro fanoušky motorismu, kteří se před vozem vyfotí a pošlou fotografii na face@zlatejablko.cz připravený mimořádný adrenalinový zážitek. Autor nejoriginálnějšího snímku, který na FB profilu Zlatého jablka získá nejvíce hlasů, bude mít možnost usednout do závodního vozu společně s jezdcem Janem Jelínkem. Po jeho boku a ve výbavě skutečného automobilového závodníka se tak zúčastní shakedownu a užije si závodní atmosféru na vlastní kůži.  Další potom mohou získat jednodenní kurz Rally školy nebo cenu od Elektro Lošák.

Soutěž probíhá od 14. do 26. srpna. Závodní vozy bude možné v prostorách Zlatého jablka obdivovat až do 30. srpna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám