Hlavní obsah

Ve Zlatém jablku proběhnou pravé francouzské trhy

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbené farmářské trhy dostanou ve zlínském obchodním centru Zlaté jablko nový rozměr. Pro všechny příznivce francouzské kuchyně a delikates jsou od čtvrtka 14. června do soboty připravené Francouzské trhy se vším, co k nim patří.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Trhy jsou spojeny s typickými regionálními specialitami, které doplní svými akcemi s tématikou Francie i jednotliví prodejci obchodního centra.

Lidé budou moci nakoupit originální sýry, klobásky, šunky a další uzeniny, paštiky, víno a šampaňské, speciality z oblasti Languedoc.

Třídenní akce nabídne zákazníkům nejen příležitost ke koupi tradičních regionálních potravin a lahůdek, ale přinese také možnost ochutnat něco z proslulé francouzské gastronomie třeba prostřednictvím speciálního menu restaurace TAM TAM.

Během Francouzských trhů se představí také aktuální trendy v líčení a módě. Využít možnost nechat se zdarma nalíčit kosmetikou francouzských značek mohou dámy ve dnech konání trhů v parfumerii Douglas (11. – 18. hodin) a Yves Rocher (14. – 18. hodin).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám