Hlavní obsah

Ve Žďáru nad Sázavou se hrála 1. liga družstev ve stolním hokeji

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uplynulý týden byl ve znamení soutěží družstev ve stolním hokeji. Středa 21. a pátek 23. září patřily 3. lize v Brně a Žďáru nad Sázavou, sobota 24. září zase nejvyšší soutěží družstev – 1. lize. Neděle pak tradičně uzavřela soutěžní víkend 2. ligou ve skupinách Brno a Praha.

Foto: Tomáš Vítámvás

Petra Zajíčková (BHL ZEKATEL Žďár n.S.) vs. Miloslav Mach (WIP Reklama Dobrá Voda)

Článek

V sobotu 24. září přivítal na domácí půdě prvoligový tým BHL ZEKATEL Žďár nad Sázavou týmy BHC AB STAIN Most a osminásobného mistra ČR WIP Reklama Dobrá Voda.

V prvních dvou kolech jasně kralovali hráči Dobré Vody, když porazili Žďár i Most jednoznačným způsobem. Poté se hrál důležitý zápas domácího týmu plného mladých hráčů, kteří ještě v uplynulé sezoně hráli pouze 2. ligu. Naopak Most svůj tým tvoří už několik let. Přesto žďárští dokázali nepříznivě se vyvíjející úvod utkání dotáhnout až na 8:8 po 4. směně a v páté sahali po vítězství. Štěstěna však tentokrát stála na straně Mostu, který si tak odvezl vítězství 11:9.

V Boskovicích se nejvíce dařilo Šprtmejkrům s dvěma vítězstvími, Uherčice a Boskovice brali bod za remízu 8:8. Velmi těsné vítězství Dragons nad Doudeeny v Brně 6:5 pak znamená, že v posledním kole se bude hrát o titul šampiona mezi Dragons Brno a WIP Reklama Dobrá Voda. Na příčku třetí je kandidátů ještě mnoho, ale největší šance mají SDS EXMOST Brno a Šprtmejkři Ostrava, kteří se o tuto příčku taktéž utkají v posledním kole.

V neděli 25. září v Boskovicích tým BHL A. Počtová Žďár n. S. tentokrát nedokázal navázat na své výkony a ve velmi silné konkurenci tak porazil jen Dragons Brno B. Přesto se i nadále Žďár drží na výtečné druhé příčce druholigové skupiny Brno. V posledním kole však již nehraje a tak bude nutné počkat na to, jak se bude dařit soupeřům a zda své pozice uhájí.

V 3. lize Brno se drží na čele soutěže s tříbodovým náskokem Neofight Brno. Ve 3. lize Žďár zřejmě i po 6. kole na čele zůstává Nike team. Zato na průběžnou 4. příčku se posunul tým BHL Žďár nad Sázavou.

Bližší informace k soutěžím na stránkách naleznete Unie hráčů stolního hokeje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám