Hlavní obsah

Ve Wellness Horal přibyl dětský koutek přímo u bazénů

Novinky, Martina Žáčková

Relaxační centrum Wellness Horal ve Velkých Karlovicích opět rozšířilo nabídku služeb pro nejmenší návštěvníky. Ti se nyní mohou v hale s termálními bazény pobavit v novém dětském koutku.

Foto: archiv Wellness Horal

V areálu Wellness Horal přibyl malý dětský koutek.

Článek

Menší areál vznikl v rohu prosklené haly vedle odpočinkové terasy u plaveckého bazénu. Koutek se skluzavkou a domečkem se sem přestěhoval na zimu z venkovní terasy hotelu Horal, kde byl hostům k dispozici přes léto. Pro bezpečí a pohodlí malých hostů je vybaven dřevěným plůtkem a měkkou pryžovou podlahou.

"Resort Valachy a tedy i relaxační centrum Wellness Horal, které je jeho součástí, se snaží o maximální komfort pro rodiny s dětmi. V souladu s filozofií BABY FRIENDLY již u nás funguje řada dalších služeb. Dětský koutek v bazénech není v tomto směru posledním vylepšením," uvedl ředitel Wellness Horal Martin Pařízek.

Další plánovanou novinkou je například zřízení sáňkařské louky u sjezdovky Horal ve Ski areálu Razula letos v zimě.

Resort Valachy, který ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku sdružuje tři hotely a Ski areál Razula, přináší rodinám s dětmi také další služby. Samozřejmostí jsou v hotelových restauracích dětské koutky, dětská jídla i dětské židličky. Rodiče s dětmi mohou využívat cenově zvýhodněné vstupenky do termálních bazénů Wellness Horal. Jeden ze tří bazénů je určen přímo nejmenším návštěvníkům. Nově byla rodinám s dětmi vyhrazena část provozní doby v saunovém světě Wellness Horal - denně od 8 do 10 hodin.

Resort Valachy také vytyčil dvě dětské turistické trasy, které spojují vycházku do přírody se zábavou - trasu Hledej poklad na Galiku a Kulíškovu naučnou stezku. V zimní a letní sezóně se konají dětské animační programy a tradicí se staly zvýhodněné pobyty s ubytováním dětí do 12 let zdarma. V zimních měsících je pro děti jako stvořená jedna ze sjezdovek Ski areálu Razula, kde funguje také snowtubing a lyžařská Tygří školka. Letos v zimě zde přibude ještě sáňkařská louka.

Reklama

Výběr článků

Načítám