Hlavní obsah

Ve Výrově a na Hadačce oslaví sv. Martina, Vánoce i Silvestr

Novinky, Jan Vodrážka

Poslední týdny roku 2012 oslaví ve velkém stylu Výrov a Hadačka. Jsou připraveny akce pro mladé, starší i nejstarší, např. PANTEK DJs, Martinská zábava, Vánoční koncert, Retro Silvestr, což je jen několik z mnoha pořádaných akcí.

Foto: Plakát

V sobotu 1. prosince 2012 od 16.00 zahraje na sále KD Hadačka kontrabasové kvarteto Quo vadis Bass a sestry Stupkovy.

Článek

Listopad

V úterý 6. listopadu byl připraven pod taktovkou Maminek z Hadačky Lampionový průvod, kterého se zúčastnilo několik desítek dětí i rodičů.

Příští týden, v pátek 16. listopadu od 20.23 zavítá do Kulturního domu na Hadačku PANTEK DJs a guest. Kdo to bude? Překvapení.

O den později, tj. v sobotu 17. listopadu, pořádá místní Sbor dobrovolných hasičů v sále KD Hadačka od 20 hodin Martinskou zábavu. Zahraje Alzheimer Melody Band, vstupné 100 Kč.

Prosinec

Spolu s adventním časem zavítá do Výrova v sobotu 1. prosince na Vánoční koncert kontrabasové kvarteto Quo vadis Bass (Libor Heřman, Petr Vyroubal, Jiří Pichlík, Tomáš Široký) a s nimi i sestry Stupkovy alias Moonbeans (Tereza a Živana). Více informací a předprodej na www.sdhvyrov.cz/koncert.

Maminky z Hadačky přichystají na první adventní neděli (2. prosince od 14.00) Mikulášskou diskotéku pro děti. O hudbu se postará trio Retro Disco Brooklyn (bratři Plevkovi a J. Vodrážka). Možná přijde i Mikuláš.

O čtvrté adventní neděli 23. prosince, tj. den před Štědrým večerem, rozezní kapli sv. Vojtěcha ve Výrově Vánoční zpívání koled, které zahrají a zazpívají žáci ZUŠ Kralovice. Přijďte si zazpívat s nimi.

V sobotu 29. prosince se uskuteční Vánočně-Silvestrovský Turnaj ve stolním tenise. Přijďte si „pinknout" a pobavit se i vy.

Poslední den roku 2012 patří na Hadačce diskotéce. Trio Retro Disco Brooklyn společně s místním pohostinstvím a hasiči pořádají Retro Silvestr. Začátek je již v 19 hodin. Předprodej vstupenek za 50 Kč již začal.

Pokud máte zájem o dění v naší obci, sledujte stránky www.vyrov.cz/udalosti-v-obci/kam-za-kulturou/, může se stát, že některé akce budou zrušeny, přibydou nebo se nějak pozmění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám