Hlavní obsah

Ve Velkých Karlovicích se dá stále vyrazit na lyže i běžky

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výborné podmínky pro lyže i běžky hlásí před nadcházejícím víkendem vlekaři Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích. Na sjezdovkách po sněhové nadílce posledních dnů přibylo zhruba 15 centimetrů sněhu.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Ve Velkých Karlovicích přibylo v minulých dnech 15 cm sněhu, vyrazit tak opět mohou i běžkaři.

Článek

„V takový důstojný návrat zimy už jsme ani nedoufali. Panuje u nás nádherné zimní počasí, podmínky pro lyžování jsou ideální a meteorologové slibují na víkend příjemné slunečné počasí s teplotami těsně pod nulou, což v kombinaci se zlevněnými mimosezónními cenami skipasů slibuje skvělé jarní lyžování,“ láká Lubomír Sušila ze Ski areálu Razula.

V areálu je nyní v provozu hlavní, kilometrová sjezdovka Razula i dětská sjezdovka Horal, kde je k dispozici i snowtubing. V pátek a sobotu se na obou sjezdovkách koná od 18.30 večerní lyžování. Nadále pokračuje také bonusové akce „Lyžuj a plav“, díky níž lyžaři k vybraným typům skipasů získají hodinový vstup zdarma do termálních bazénů Wellness Horal u sjezdovky Horal.

„Díky sněhové nadílce si na své přijdou také běžkaři. Podmínky jsou na toto zimní období nebývale dobré a nečekáme, že se do víkendu změní,“ doplnil Lubomír Sušila.

Lyžařská sezóna ve Ski areálu Razula bude oficiálně ukončena na Velikonoční pondělí 1. dubna. Ještě v sobotu 30. března se na sjezdovce Razula uskuteční tradiční lyžařský závod pro veřejnost Razula Open Cup. „Zúčastní se ho i český reprezentant Martin Vráblík, který letos získal 15. místo na mistrovství světa. Pro trénink na závody využíval právě i sjezdovku Razula. Martin pojede mimo soutěž a účastníci si budou moci ověřit, jak jsou na tom v porovnání se závodníkem na úrovni světového poháru,“ doplnil Lubomír Sušila.

Současně s Razula Open Cup proběhne závod pro lyžaře-golfisty Valašský pohár Ski, v němž se v sobotu závodníci utkají ve slalomu na Razule a den poté, v neděli, v golfové hře na hřišti v blízkém Rožnově pod Radhoštěm. Lyžovat se poté bude i na Velikonoční pondělí.

Reklama

Výběr článků

Načítám