Hlavní obsah

Ve Velkých Karlovicích přibylo až 20 centimetrů sněhu, lyžařské podmínky jsou opět výborné

Novinky, Martina Žáčková

Do Beskyd se opět vrací to pravé zimní počasí. Po dočasné oblevě z počátku února si budou moci lyžaři díky sněhové nadílce posledních dvou dnů opět vychutnat zimní radovánky naplno.

Foto: Josef Vrážel

Čerstvá sněhová pokrývka ve Velkých Karlovicích dnes opět vylákala do terénu lyžaře i běžkaře.

Článek

Například v karlovickém Ski areálu Razula přibylo od středečního rána minimálně 20 centimetrů sněhu. „Předpověď počasí se vyplnila na sto procent, takže je tu zpět pravá valašská zima, navíc má sněžit i v dalších dnech. Podmínky pro lyžování jsou bez nadsázky fantastické,“ říká šéf Ski areálu Razula Leo Bača.

Středisko chystá na pátek 12. a sobotu 13. února i večerní lyžování a na neděli 14. února pak neobvyklou oslavu svátku zamilovaných v podobě akce Valentýnské lyžování za hubičku. Pokud lyžaři dorazí k pokladně u sjezdovky Razula společně a prokáží věrohodně své vzájemné city (třeba právě zamilovanou „hubičkou“), dostanou k zakoupenému skipasu druhý ve stejné hodnotě zdarma.

Pro děti bude o víkendu ve Ski areálu Razula připraven závod ve slalomu O pohár strašidýlka Razuláka. Začátek je ve 13 hodin.

V blízkém Ski areálu Karolinka chystají v sobotu akci pro snowboardisty při příležitosti zprovoznění zdejšího snowparku. Závody začnou ve 12 hodin.

Sněžení výrazně zlepšilo i podmínky pro běžkaře a na poslední chvíli „zachránilo“ konání tradičního závodu na běžkách Karlovská 50. Ten se uskuteční v sobotu 13. února a dle vyjádření pořadatelů na zkrácených trasách převážně v údolí Léskové.

Reklama

Výběr článků

Načítám