Hlavní obsah

Ve Velkých Karlovicích opět chystají Školu běžeckého lyžování

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Velkých Karlovicích, které patří k nejvyhledávanějším běžkařským oblastem v České republice, chystají opět speciální kemp pro běžkaře.

Foto: Josef Vrážel

Běžkařské trasy u Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích.

Článek

Naučit se správně běžkovat nebo si vylepšit techniku a k tomu si dopřát i kvalitní relaxaci - to vše nabídne Škola běžeckého lyžování ve dnech 2. až 5. února v Resortu Valachy.

Trénink pod dohledem zkušených instruktorů s individuálním přístupem je určen všem bez rozdílu výkonnosti a zkušeností. Užitečný bude jak naprostým začátečníkům, kteří se chtějí s běžkami teprve seznámit, tak i těm, kteří už mají praxi a rádi by si zdokonalili svůj styl. Chybět nebude ani videoanalýza tréninků a také výuka mazání běžek.

Díky ubytování ve Spa hotelu Lanterna mohou účastníci po sportovním výkonu relaxovat ve wellness, dopřát si masáže pro uvolnění svalů nebo si pochutnat na zdejší moderní krajové gastronomii.

Oblast Velkých Karlovic, historicky známá množstvím sjezdovek a ski areálů pro lyžaře všeho věku, si v posledních letech získává pověst také jednoho z nejlepších běžkařských středisek na Moravě. Přímo v obci je v zimě upravováno až 40 km tras ve 12 okruzích, které se vzájemně prolínají.

Na okolních hřebenech je k dispozici dalších 50 km tras s krásnými výhledy do krajiny. Kvalitní úprava stop v kombinaci s půvabnou krajinou s dřevěnými chaloupkami, množstvím hospůdek k občerstvení a vynikajícím relaxačním zázemím Wellness Horal jsou velkým lákadlem a to nejen pro vícedenní návštěvníky.

Reklama

Výběr článků

Načítám