Hlavní obsah

Vážná dopravní nehoda si vyžádala nejvyšší daň

Novinky, Stanislava Dvořáková

Policie ČR hledá svědky tragické dopravní nehody, kteří by mohli podat jakoukoliv informaci související s vážnou dopravní nehodou mezi obcemi Zaháj a Vysoké Mýto.

Foto: foto PČR

Řidič automobilu značky Škoda Fabia vyjel po nezvládnuté levotočivé zatáčce mimo komunikaci.

Článek

Na Orlickoústecku v pondělí 28. srpna ve 4.45 hodin na silnici mezi obcí Zaháj a Vysokým Mýtem došlo k vážné dopravní nehodě. Dvaadvacetiletý řidič směřující do Vysokého Mýta vyjel se svým automobilem značky Škoda Fabia z dosud nezjištěných příčin za levotočivou zatáčkou vpravo mimo komunikaci, kde pak narazil do stromu.

Zaklíněného řidiče ze zcela zdemolovaného auta vyprostili hasiči a následně byl s velmi těžkým zraněním transportován do fakultní nemocnice, kde přes poskytnutou všestrannou péči se ho nepodařilo zachránit.

Rozbor krve ukáže, zda během jízdy nebyl pod vlivem alkoholu. Za účelem vyloučení dalších možných zdravotních indispozicí byla nařízena soudní pitva.

Zároveň byl na místě zajištěn vrak vozu pro podrobení znaleckému zkoumání, zda se nejednalo o nějakou technickou závadu.

Z těchto důvodů probíhá podrobné šetření, kdy za účelem objasnění nehodového děje podala tisková policejní mluvčí Lenka Vilímková výzvu, aby všichni, kdo mohou podat jakoukoliv informaci související s touto nehodou, se přihlásili na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 580 330 či 974 580 331.

Reklama

Výběr článků

Načítám