Hlavní obsah

Vážení bojovníků pátečního Back in the fight v Příbrami před zraky veřejnosti

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete vidět pořádné svaly, krásné dívky, nebo na vlastní oči historicky první titulový pás ženského MMA v naší zemi? Pak přijďte ve čtvrtek 24. března do centra Příbrami. V tamním obchodním centru Skalka bude totiž probíhat veřejné vážení bojovníků a bojovnic před pátečním GCF 34 Back in the Fight 5.

Foto: Jitka Doubravová

V minulém roce proběhlo vážení ve Snack baru v Příbrami, moderoval Petr Vágner

Článek

„Veřejné vážení děláme již po druhé. S nápadem přišel trenér a spoluorganizátor Ladislav Erdélyi. On konkrétně s Lucií Pudilovou absolvoval minulý rok několik zápasů v Evropě, a tam je to běžná věc. Snažíme se čerpat zkušenosti, jak jen to jde, a přiblížit MMA veřejnosti. Tento rok je vážení v OC Skalka, protože obchodní centrum je oficiálním partnerem našeho galavečera. Jsme rádi, že některé firmy vnímají spojení s MMA po marketingové stránce pozitivně,” uvedl promotér Petr Větrovský.

Ten bude společně se známým hercem a moderátorem Petrem Vágnerem celou akci moderovat. Vstup je zdarma. Vstupenky na Back in the Fight 5 jsou stále v prodeji na prodejních místech, nebo na www.ticketstream.cz. Jejich počet se však každým dnem výrazně snižuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám