Hlavní obsah

Vánoční výstava Střední školy vizuální tvorby zve k návštěvě

Novinky, Helena Podubníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střední škola vizuální tvorby zve na školní Adventní a vánoční výstavu, kterou lze zhlédnout 1. - 3. prosince v budově školy v Jiráskových sadech na soutoku Labe a Orlice v Hradci Králové. Zároveň zve na den otevřených dveří v sobotu 25. listopadu.

Foto: Helena Podubníčková

Pozvánka na Adventní a vánoční výstavu

Článek

Adventní a vánoční výstava bude zahájena vernisáží, která se uskuteční v pátek 1. prosince ve 14:00 hodin v budově školy v Jiráskových sadech v Hradci Králové. Pokračuje ve dnech 1. prosince do 18 hodin a 2. a 3. prosince od 9 do 18 hodin.

Studenti připravují zajímavou a inspirativní výstavu uměleckých instalací, objektů a grafických prací brandingu floristiky a branding designu s adventní a vánoční tematikou. Přijďte se naladit, inspirovat a „nakazit“ sváteční atmosférou adventního času.

Vše o střední škole vizuální tvorby můžete zjistit na nejbližším dni otevřených dveří v sobotu 25. listopadu. Konečné datum pro podání přihlášek ke studiu se kvapem blíží, termín končí už 30. listopadu. Tento den budou v budově školy v Jiráskových sadech současně probíhat floristické semináře s vánoční a adventní tematikou. Rozhodně bude co k vidění.

A jaké jsou nejžhavější novinky školy? Ve čtvrtek 23. listopadu si do Prahy pojede převzít ocenění za báječné 2. místo v soutěži POPAI STUDENT AWARD 2017 žákyně Iveta Serbousková. Patří jí veliká gratulace. Konkurence v této soutěži je opravdu veliká, soutěží zde vysokoškolští studenti.

Pro školu je velice důležité sledovat zahraniční trendy a vůbec zjistit, jak to chodí v zahraničí. Minulý týden se žáci školy s učiteli vrátili z exkurze do Berlína, kde je čekala například prohlídka Bundestagu, návštěva Charie´s pointu, Brandenburské brány a Pergamonského muzea.

Učitelé pro změnu zamířili do polské Wroclawi na tržiště Dolnoslaskie Centrum Hurtu Rolno-Spozywcego a do historického centra města. Exkurze byla spojena s prohlídkou tržiště a nákupem vánočních floristických přízdob.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám