Hlavní obsah

Vánoční výstava Střední školy vizuální tvorby zve do Hradce Králové

Novinky, Helena Podubníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střední škola vizuální tvorby zve na školní Adventní a vánoční výstavu, kterou můžete zhlédnout od 30. listopadu do 2. prosince v budově školy v Jiráskových sadech na soutoku Labe a Orlice v Hradci Králové. Zároveň zve na den otevřených dveří v sobotu 24. listopadu.

Foto: Helena Podubníčková

Pozvánka na Adventní a vánoční výstavu

Článek

Adventní a vánoční výstava bude zahájena vernisáží, která se uskuteční v pátek 30. listopadu ve 14:00 hodin v budově školy v Jiráskových sadech v Hradci Králové. Pokračuje v pátek do 18 hodin a o víkendu 1. až 2. prosince od 9 do 18 hodin.

Studenti připravují zajímavou výstavu uměleckých instalací, objektů a grafických prací brandingu floristiky a branding designu s adventní a vánoční tématikou. Přijďte a zažijte na vlastní kůži tvůrčí atmosféru školy a nechte se inspirovat pro vánoční výzdobu vašich domovů.

Vše o Střední škole vizuální tvorby můžete zjistit na nejbližším dni otevřených dveří v sobotu 24. listopadu. Konečné datum pro podání přihlášek ke studiu na všech uměleckých oborech je již 30. listopadu.

Na dnu otevřených dveří se zájemci o studium nejen dozví maximum informací o škole, ale mají možnost prohlédnout si obě budovy školy – v Jiráskových sadech a v Ruseku. Tento den budou v budově školy v Jiráskových sadech současně probíhat floristické semináře s vánoční a adventní tematikou. Rozhodně bude co k vidění.

Škola představí své vlastní vzdělávací programy branding floristiky a branding design v uměleckém oboru Grafický design. Názvy programů vychází z anglického slova „brand“, česky „značka“. Branding designér pomáhá firmám nejen v budování tzv. firemní identity a značky, ale hlavně odlišení se od ostatních firem, společností nebo činností. Brandingový designér floristiky realizuje prostorové a estetické ztvárnění a dotváření interiérů a exteriérů s přihlédnutím na pravidla brandingu a marketingu v souladu s požadavky konkrétního klienta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám