Hlavní obsah

Vánoční turné zakončí Janek Ledecký se smyčcovým kvartetem ve zlínském divadle

Novinky, Robert Rohál

Předvánoční období se u Janka Ledeckého každoročně váže na sérii koncertů se sváteční atmosférou. Ani letošní rok se tradice nezmění a tak se příznivci tohoto zpívající skladatele dočkají v adventním čase i ve Zlíně.

Foto: archiv MDZ

Mezi zastávkami vánočního turné Janka Ledeckého nechybí ani Zlín.

Článek

Ve středu 21. listopadu odstartovala série tradičních vánočních koncertů pod názvem Sliby se maj plnit o Vánocích v kladenském Domě kultury a pokračuje v několika dalších městech. Ve středu 19. prosince zakončí muzikant šňůru ve Velkém sále Městského divadla Zlín.

Janka Ledeckého bude doprovázet smyčcový M. Nostitz Quartet a dnes již neodmyslitelní hudební "parťáci" Štěpán Smetáček & Dave Mendéz. Na všech koncertech je doplní dívčí vokály. V jejich podání uslyšíte nejen Ryba rybě, Sliby se maj plnit o Vánocích, ale také Pěkná, pěkná , pěkná i několik písní od zahraničních autorů, které má Janek rád (Bob Dylan, Sting a další). Zazní i originální anglická koleda v podání londýnského baskytaristy Dave Mendéze.

Série koncertů pořádaných agenturou Zuzana Production zavítá do celkem sedmi měst v České republice. Na každém z koncertů si budou moci zazpívat společně koledy i děti z místních ZUŠ (Pásli ovce valaši, Nesem vám noviny a další).

"Tato společná setkání a zpívání s dětmi mám hrozně rád. Všichni přítomní, samozřejmě včetně mně i mé doprovodné kapely, si doslova vychutnáváme jedinečnou, neopakovatelnou a podmanivou vánoční atmosféru. Tyto koncerty jsou pro mne tím nejhezčím vánočním dárkem," těší se Janek Ledecký.

Zbývající zastávky vánočního turné Janka Ledeckého:

11. 12. Jablonec - Městské divadlo

11. 12. Jablonec - Městské divadlo 13. 12. Ostrava - Dům kultury města Ostravy

11. 12. Jablonec - Městské divadlo 13. 12. Ostrava - Dům kultury města Ostravy 18. 12. Děčín - Městské divadlo Děčín

19. 12. Zlín - Městské divadlo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám