Hlavní obsah

Vánoční pásmo na Malé scéně ve Zlíně opět nabídne bohatý program

Novinky, Radek Vilímek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce a děti patří neodmyslitelně k sobě. Proto se jako každoročně uskuteční na Malé scéně ve Zlíně Dětská vánoční slavnost. Program bude opět bohatý, k vidění bude v neděli 23. prosince.

Foto: Radek Vilímek

Vánoční divadelní hra

Článek

Program vánoční slavnosti

Nebudete se nudit. Skupina Marnatosnaha má připraven blok vánočních písní. Divadelní hra s názvem Tele-vize pohlédne na Vánoce tak trochu jinýma očima. Tuto hru děti nacvičovaly několik měsíců jen pro toto jedno jediné vystoupení.

Ve stejný den je tedy možno zhlédnout jak premiéru, tak i derniéru tohoto představení. Vánočním slovem bude provázet Pavel Škrobák, kazatel Církve bratrské ve Zlíně. Nebudou chybět ani tradiční koledy v podání dětí.  

Jak vidíte, program akce je pestrý. Pásmo zaujme svým pojetím jak nejmenší diváky, tak dospělé, proto je vhodným programem pro celou rodinu.  Využijte proto této ideální příležitosti a přijděte nasát něco z předvánoční atmosféry. Vezměte sebou děti, babičky, dědečky, maminky i tatínky.

Vstup zdarma

Vstup na tuto akci je zdarma. Dětská vánoční slavnost se koná v neděli 23. prosince v 10 hodin na Malé scéně ve Zlíně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám